Proiect

ICareMap reprezintă un instrument online ce presupune identificarea de către cetăţeni a unor probleme de interes pentru o anumită regiune a țării, maparea lor pe o hartă virtuală și implicarea comunității locale în rezolvarea acestora.

De multe ori, cei care se mobilizează pot fi chiar cei care notifică problema, transformându-se din simpli observatori în membri activi ai societății civile beneficiind de expertiza unor ONG-uri cu activitate și experiență în domeniul respectiv.

ICareMap consolidează legăturile dintre jucătorii importanți ai comunitatii, care vin în întâmpinarea organizațiilor neguvernamentale prin semnalarea de probleme ce pot fi rezolvate prin implicare comună. De asemenea, prin acest proiect este educat spiritului civic, care are un rol-cheie în dezvoltarea comunităților.Dezvoltator

Asociaţia React este o organizaţie neguvernamentală ce participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunităţi prospere: sănătate, educaţie, economie socială şi dezvoltare comunitară.

Suntem printre cele mai premiate organizaţii neguvernamentale din România, cu 14 premii de excelenţă naţionale şi internaţionale. Implementăm proiecte integrate, care produc schimbări majore în viaţa oamenilor prin sprijin competent şi implicare activă. În cei nouă ani de la înfiinţare, am contribuit la schimbarea vieţii unui număr de aproximativ 200.000 de români şi am salvat peste 100.000 de vieţi omeneşti.
React are filiale în 5 oraşe din ţară şi o echipă de 50 de angajaţi şi peste 200 de voluntari.
www.asociatiareact.roFinanțator

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România

Toate materialele folosite în acest site sunt proprietatea Asociației React, cu toate drepturile rezervate.
© 2006-2015 Asociația React

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului